Kurser

Velkommen til Margit Gades kursusunivers

 ”Jeg vil gerne vise dig, hvordan du kan give elever i læse- og skrivevanskeligheder undervisning, de kan profitere af. Gennem mit arbejde i folkeskolen, friskolen og efterskolen har jeg samlet mine allervigtigste erfaringer, og koblet dem med den bedste teknologi og den nyeste viden til praksisnære kurser. Under kurserne vil der være tid til spørgsmål, diskussion og samtale – jeg håber at møde dig!

 

Ny bog og nye kurser

Lige nu lægger jeg sidste hånd på en ny bog om skabeloner målrettet dansk i udskolingen.
Her tager jeg fat i de tekstgenre, som eleverne ofte møder i skriftlig fremstilling. Desuden har jeg valgt at dykke grundigt ned i, hvordan man støtter eleverne i at sætte deres viden i spil, bl.a. ved at give dem strategier til at huske det de har lært. Bogen udkommer i september 2019. I tilknytning til bogen har jeg lavet et nyt kursus som handler om tekstgenre og skriveskabeloner til udskolingen.

Som noget nyt tilbyder jeg sammen med Anette Smed også et kursus om læse- skrivevanskeligheder og matematik.

Du kan læse mere om kurser herunder og har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig 42198627 eller kontakt@margitgade.dk

Med hilsner fra Margit

 

Kurser skoleår 2019 – 2020

  • Skriveskabeloner – for alle
  • Skriveskabeloner - dansk i udskolingen
  • Matematik og læse-skrivevanskeligheder
  • IT som inkluderende medie
  • Mig og min lærer
  • Lær et program
  • Ordblind og folkeskolens prøver

For alle kurserne gælder det, at jeg kommer til jeres sted, vi bruger jeres it-udstyr og kursisterne sidder ved computere.
Det vil sige, at her er der tid til at afprøve programmer og teknikker og der kan også afsættes tid til at øve sig.

Jeg holder også oplæg og foredrag i forbindelse med større arrangementer eller konferencer. Deltagerne sidder uden pc, iPad eller lign. Det betyder også, at der ikke er afsat tid til, at kursister afprøver programmer og teknikker undervejs. Her må man nøjes med at se, men man får adgang til materiale der kan fastholde det vist, så man kan prøve derhjemme efterfølgende. Fordelen er at vi kan nå mere stof på kortere tid. Emne, varrighed, deltagerantal og pris aftaler vi.

En enkelt gang imellem holder jeg kurser i mine lokaler. Her er det oftest en lille gruppe lærere eller børn og unge sammen med deres forældre.

Alle kurser og foredrag kan kombineres og tilrettes, så de passer til jeres behov – kontakt mig endelig hvis I har yderligere ideer eller spørgsmål. 42198627 eller kontakt@margitgade.dk


Skriveskabeloner for alle

Dette kursus giver viden om hvordan man bruger skriveskabeloner i undervisningen og hvordan man sikre elevernes succes.

Mig og min lærer

På dette kursus kan lærer og elev komme sammen på kursus. Deltagerne vil få et overblik over de muligheder der findes for at kompensere og støtte og vejledning til den enkelte elev.

Lær et program

App-Writer, IntoWords, CD-Ord
– I vælger selv. På kurset lærer I at bruge programmet, men det bliver også sat i sammenhæng med jeres daglige undervisning.

Skriveskabeloner - udskolingen

Dette kursus handler om de tekstgenre, udskolingseleverne ofte møder i forbindelse med prøverne.

IT som inkluderende medie

Kurset handler om hvordan, man kan lave en multimodal undervisning, som støtter læringen og er til gavn for alle i klasserummet.

Læse- skrivevanskeligheder og matematik

Kurset handler om hvordan man kan støtte elever i læse- skrivevanskeligheder i faget matematik.


Læse- skrivevanskeligheder
og folkeskolens prøver

Her beskæftiger vi os med muligheder, regler og it-færdigheder, som er relevante i forbindelse med folkeskolens prøver.