Kurser

 

 

Velkommen til Margit Gades kursusunivers

 

 ”Jeg vil gerne vise dig, hvordan du kan give elever i læse- og skrivevanskeligheder undervisning, de kan profitere af. Gennem mit arbejde i folkeskoler, friskoler, efterskoler, FGU og ungdomsuddannelser har jeg samlet mine allervigtigste erfaringer, og koblet dem med den bedste teknologi og den nyeste viden til praksisnære kurser. Under kurserne  kan vi skabe tid til at lære, prøve, øve, stille spørgsmål, diskutere og samtale ."

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig 42198627 eller kontakt@margitgade.dk


Kurser afholdt på din skole, institution eller i din kommune

For alle de følgende kurser gælder det, at jeg kommer til jeres sted, vi bruger jeres it-udstyr og kursisterne sidder ved computere. Det vil sige, at her er der tale om hands-on kurser med tid til at afprøve metoder og teknikker. Ved længere kurser er der afsat tid til også at øve sig og forberede et mindre undervisningsforløb til kursisternes egne elever .

Jeg holder også oplæg og foredrag i forbindelse med større arrangementer eller konferencer. Deltagerne sidder uden pc, iPad eller lign. Det betyder også, at der ikke er afsat tid til, at kursister afprøver undervejs. Her må man nøjes med at se, men man får adgang til materiale der kan fastholde foredragets indhold og fif, så man kan prøve det derhjemme efterfølgende. Fordelen er at vi kan nå flere kursister og mere stof på kortere tid. Emne, varighed, deltagerantal og pris aftaler vi.

Alle emner kan kombineres og tilrettelægges, så de passer til jeres behov.  Ønsker du at bestille et kursus som skal afholdes hos jer, kan du vælge at ringe eller maile. 42198627 eller kontakt@margitgade.dk


Skriveskabeloner

Skriveskabeloner kan bruges i alle fag og i alle aldre. Vælg mellem flere forskellige udgaver af kurset.

Læs mere her

 

IT som inkluderende medie

Kurset handler om hvordan multimodal undervisning kan støtte læringen og være til gavn for alle i klasserummet.

Læs mere

FGU

På dette kursus fokuserer vi på værkstedsfagene. Hvordan arbejder vi med skriftsprog, sprog, refleksion og fastholdelse af læring, uden at vi ødelægger den gode praktiske tilgang og det praktiske fag.

Læs mere

Læse- skrivevanskeligheder og matematik

Kurset handler om, hvordan du kan støtte elever i læse- skrivevanskeligheder i faget matematik.

Læs mere

Lær et program

App-Writer, IntoWords, CD-Ord
– I vælger selv. På kurset lærer I at bruge programmet, men det bliver også sat i sammenhæng med jeres daglige undervisning.

Læs mere

Læse- skrivevanskeligheder og folkeskolens prøver

Her beskæftiger vi os med  hvordan vi kan forbedrede vores elever i læse- og skrivevanskeligheder til folkeskolens prøver. Vi skal i gang allerede i 7. eller 8. klasse, men ikke med at lære dem det de  præcis prøves i, men i stedet handler det om hvordan vi hjælper eleverne til at huske det de har lært ...

Læs mere