Kurser

Velkommen til Margit Gades kursusunivers

 

 ”Jeg vil gerne vise dig, hvordan du kan give elever i læse- og skrivevanskeligheder undervisning, de kan profitere af. Gennem mit arbejde i folkeskolen, friskolen og efterskolen har jeg samlet mine allervigtigste erfaringer, og koblet dem med den bedste teknologi og den nyeste viden til praksisnære kurser. Under kurserne vil der være tid til spørgsmål, diskussion og samtale – jeg håber at møde dig!

 

Her kan du se en vifte af de kurser og foredrag, jeg tilbyder.

For alle kurserne gælder det, at jeg kommer til jeres sted, vi bruger jeres it-udstyr og kursisterne sidder ved computere. Det vil sige, at her er der tid til at afprøve programmer og teknikker og der kan også afsættes tid til at øve sig.

Er der tale om foredrag, sidder deltagerne uden pc, iPad eller lign. Det betyder også, at der ikke er afsat tid til, at kursister afprøver programmer og teknikker undervejs. Her må man nøjes med at se, men man får altid huskesedler med hjem, så man kan afprøve derhjemme. Fordelen er at vi kan nå mere stof på kortere tid.

En enkelt gang imellem holder jeg kurser i mine lokaler. Her er det oftest en lille gruppe lærere eller børn og unge sammen med deres forældre.

Alle kurser og foredrag kan kombineres og tilrettes, så de passer til jeres behov – kontakt mig endelig hvis I har yderligere ideer eller spørgsmål.


Skriveskabeloner

Dette kursus giver viden om hvordan man bruger skriveskabeloner i undervisningen og hvordan man sikre elevernes succes.

Mig og min lærer

På dette kursus kan lærer og elev komme sammen på kursus. Deltagerne vil få et overblik over de muligheder der findes for at kompensere og støtte.

Lær et program

App-Writer, IntoWords, CD-Ord
– I vælger selv. På kurset lærer I at bruge programmet, men det bliver også sat i sammenhæng med jeres daglige undervisning.


Prøver og
kompenserende it

Her beskæftiger vi os med de muligheder, regler og it-færdigheder, som er relevante for elever i læse- og skrivevanskeligheder, i forbindelse med prøver.

IT som inkluderende medie

Kurset handler om hvordan, man kan lave en multimodal undervisning, som støtter læringen og er til gavn for alle i klasserummet.

Priser

Her kan du få indsigt i, hvad det cirka vil koste at hyre mig til et kursus. Ønsker du en præcis pris, skal du altid kontakte mig.