Kurser

 

 

Velkommen til Margit Gades kursusunivers

 

 ”Jeg vil gerne vise dig, hvordan du kan give elever i læse- og skrivevanskeligheder undervisning, de kan profitere af. Gennem mit arbejde i folkeskolen, friskolen og efterskolen har jeg samlet mine allervigtigste erfaringer, og koblet dem med den bedste teknologi og den nyeste viden til praksisnære kurser. Under kurserne vil der være tid til spørgsmål, diskussion og samtale – jeg håber at møde dig!

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig 42198627 eller kontakt@margitgade.dk

Med hilsner fra Margit

 

Kursustitler

  • Skriveskabeloner – for alle
  • Skriveskabeloner - dansk i udskolingen
  • Matematik & læse- og skrivevanskeligheder
  • IT som inkluderende medie
  • Mig og min lærer
  • Lær et program
  • Ordblind og folkeskolens prøver

For alle kurserne gælder det, at jeg kommer til jeres sted, vi bruger jeres it-udstyr og kursisterne sidder ved computere.
Det vil sige, at her er der tale om hands-on kurser med tid til at afprøve programmer og teknikker. Ved længere kurser kan der også afsættes tid til at øve sig.

Jeg holder også oplæg og foredrag i forbindelse med større arrangementer eller konferencer. Deltagerne sidder uden pc, iPad eller lign. Det betyder også, at der ikke er afsat tid til, at kursister afprøver programmer eller teknikker undervejs. Her må man nøjes med at se, men man får adgang til materiale der kan fastholde foredraget indhold og fif, så man kan prøve det derhjemme efterfølgende. Fordelen er at vi kan nå mere stof på kortere tid. Emne, varrighed, deltagerantal og pris aftaler vi.

En enkelt gang imellem holder jeg kurser i mine lokaler. Her er det oftest en lille gruppe lærere eller børn og unge sammen med deres forældre.

Alle kurser og foredrag kan kombineres og tilrettelægges, så de passer til jeres behov – kontakt mig endelig hvis I har yderligere ideer eller spørgsmål. 42198627 eller kontakt@margitgade.dk


Skriveskabeloner for alle

Dette kursus giver viden om, hvordan man bruger skriveskabeloner i undervisningen og sikrer elevernes succes.

Læs mere

IT som inkluderende medie

Kurset handler om hvordan, man kan lave en multimodal undervisning, som støtter læringen og er til gavn for alle i klasserummet.

Læs mere

Skriveskabeloner - udskolingen

Dette kursus handler om de tekstgenre, udskolingseleverne ofte møder i forbindelse med prøverne.

Læs mere

Mig og min lærer

På dette kursus kan lærer og elev komme sammen på kursus. Deltagerne vil få et overblik over de muligheder der findes for at kompensere og støtte og vejledning til den enkelte elev.

Læs mere

Læse- skrivevanskeligheder og matematik

Kurset handler om hvordan man kan støtte elever i læse- skrivevanskeligheder i faget matematik.

Læs mere

Lær et program

App-Writer, IntoWords, CD-Ord – I vælger selv. På kurset lærer I at bruge programmet, men det bliver også sat i sammenhæng med jeres daglige undervisning.

Læs mere

Læse- skrivevanskeligheder og folkeskolens prøver

Her beskæftiger vi os med muligheder, regler og it-færdigheder, som er relevante i forbindelse med folkeskolens prøver.

Læs mere