Referencer

Referencer

Jeg har afholdt mere end 450 kurser om kompenserende it og skriveskabeloner siden 2005.

Det siger andre:

 

”Jeg fik rigtig mange gode tips med fra kurset. Jeg har 4 ordblinde piger i min klasse der føler sig blokerede hver gang, vi beder dem skrive noget. Jeg og min makker ville straks afprøve Siri på mobilen i sammenhæng med Word, og vi har lige introduceret det for de 4 piger. De blev så glade!”
Anette Vejs, Gjellerupskolen

 

”Det var en stor fornøjelse at møde Margit Gade. Dejligt at møde en kompetent underviser med smittende energi og masser af erfaring men også ydmyghed mod de børn og unge, hun møder.”
Mette Grand, Lergravsparkens skole

 

”Margit Gades professionelle hjælp, har betydet at min datter kom hurtigt i gang med at bruge CD-ord. Endvidere har vi haft en person vi kunne spørge, når vi var i tvivl om fx hjælpemidler i undervisningen og til prøver.”
Jette Jensen, mor til Josefine

 

”Margit forstår at være i øjenhøjde med sine kursister – hun forstår hvilken virkelighed lærerne står i – og så formidler hun, hvor vigtigt det er at tageudgangspunkt i elevernes verden.”
Gitte Pedersen, skolebibliotekskonsulent

 

”Margits kurser opleves som ”appelsinen i turbanen”. Sprudlende af energi øser hun af sin store viden og mange erfaringer fra det virkelige liv. Der går ikke en dag hvor jeg ikke henviser til hendes hjemmeside eller bøger.”
Charlotte Wolter, Akut læseteam

 

”Margit Gade formår på forunderlig vis at undervise om it-støtte, så den enkelte lærer går hjem med følelsen af, at her lærte jeg noget helt konkret, som jeg lige kan bruge i min undervisning.”
Bodil Kjær, læsekonsulent, Holstebro

 

”Vi tilmelder os Margits kurser igen og igen fordi vi ved, at der altid er tale om kvalificeret, veltilrettelagt og opdateret undervisning. Det skyldes både hendes tålmodige gennemgang på kurset, men ikke mindst de brugbare og meget anvendelige manualer, hun udleverer.”
Kirsten Damgaard og Lene Trillingsgaard, Brændgårdskolen